Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului sângeros de la universitatea din Rusia: cine este de fapt atacatorul care a ucis 6 studenţi şi a rănit 28

Scene de groază la o universitate din Rusia. Cel puţin 6 oameni au murit şi alţi 28 au fost răniţi, după ce un student de 18 ani a deschis focul în campusul insitutului din oraşul Perm. La vederea atacatorului, zeci de studenţi au încercat să scape şi au sărit de la geam. Vă avertizăm urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

De Redactia Observator la 20.09.2021, 17:05
Vezi și

Sunt imaginile coşmarului pe care l-au trăit mii de studenţi din campusul Universităţii de Stat din Perm în această dimineaţă. La vederea atacatorului, tinerii au avut doar două opţiuni. O parte din ei s-au închis în camere, în timp ce câteva zeci au ales să sară de la etaj pentru a-şi salva vieţile. Atacatorul este un adolescent de 18 ani, student la aceaşi universitate. Tânărul cu cagulă pe faţă şi cască pe cap a venit la univeristate înarmat cu o puşcă şi acoperit cu muniţie, pregătit de un atac sângeros.

Forţele de intervenţie au răspuns prompt, iar atacatorul a fost rănit şi capturat. Anchetatorii încearcă acum să afle dacă a avut complici. La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe şi răniţii au fost transportaţi la spitale. Zeci de rude şi prieteni ale studenţilor au făcut cozi în faţa instituţiilor medicale pentru a afla detalii despre victime.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Filmul atacului sângeros de la universitatea din Rusia: cine este de fapt atacatorul care a ucis 6 studenţi şi a rănit 28