Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului sângeros din Austria, în care o româncă a fost înjunghiată de fostul iubit irakian. Bărbatul va fi cercetat pentru tentativă de omor

Momente de groază pentru o româncă şi fiica ei în Austria. Femeia în vârstă de 42 de ani a fost înjunghiată de fostul iubit, în faţa copilei ei de 11 ani. După atac, agresorul de origine irakiană a provocat haos pe străzile din Linz. Alţi trei oameni, printre care şi poliţişti, au fost răniţi de fostul partener al româncei. Mai multe momente ale atacurilor au fost filmate de martori şi postate pe internet. Atenţie, urmează imagini cu puternic impact emoţional.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 10.01.2023, 13:30

Vezi și

Alarma s-a dat luni dimineaţa când românca în vârstă de 42 de ani sunase la poliţie după ce fusese înjunghiată de fostul ei partener. Martora agresiunii a fost fiica în vârstă de 11 ani a femeii.

După atacul sângeros, bărbatul a ajuns la locul de muncă al româncei, unde l-a înjunghiat pe unul dintre colegii femeii. De acolo a fugit cu poliţiştii pe urme. 

Un martor a filmat momentul în care irakianul înarmat cu puşca de asalt a forţat un şofer să iasă din maşină

Pe drum, individul a fost blocat, la un baraj rutier dar a lovit în plin autospeciala poliţiei şi i-a furat arma unuia dintre agenţi. Un martor a filmat momentul în care irakianul înarmat cu puşca de asalt a forţat un şofer să iasă din maşină.

După o cursă de câţiva kilometri, bărbatul a mai provocat un accident. Acolo a început şi schimbul de focuri cu poliţiştii. După mai multe tentative de scăpare, bărbatul a fost prins şi încătuşat.

Motivele din spatele atacului ar fi cauzate, spun poliţiştii, de gelozie. Irakianul a respins, pe moment, orice acuzaţie, însă va fi cercetat pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Filmul atacului sângeros din Austria, în care o româncă a fost înjunghiată de fostul iubit irakian. Bărbatul va fi cercetat pentru tentativă de omor