Antena Meniu Search
x

Final trist pentru o veveriţă agresivă, care a devenit spaima unui oraş englez. Atacase 18 oameni în două zile

O veveriţă cenuşie, care a atacat şi rănit 18 persoane în doar două zile, a fost prinsă. Animalul a fost poreclit Stripe, după personajul din filmul „Gremlins”, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 29.12.2021, 18:36

- Profimedia

Veveriţa a început să atace oamenii din Buckley, Flintshire, săptămâna trecută, iar incidentele s-au ţinut lanţ timp de două zile. Corinne Reynolds, în vârstă 65 de ani, a spus că hrănea rozătoarea din luna martie şi era „o vizitatoare prietenoasă şi frecventă” a grădinii unde trăieşte. 

Iniţial, Stripe venea să fure mâncarea păsărilor şi Reynolds a spus: „În toate acele luni a fost bine, venea şi-mi lua o nucă din mână”. Dar a adăugat că săptămâna trecută a muşcat-o în timp ce o hrănea în grădină, apoi a văzut informaţii pe Facebook despre alte muşcături şi atacuri în oraş, relatează news.ro„După ce am văzut toate acele imagini cu rănile oamenilor, m-am gândit: Ce Dumnezeu, ce s-a întâmplat cu ea?”.

Veveriţa a fost prinsă şi eutanasiată

Reynolds a precizat că trebuia să facă ceva, aşa că i-a pus o capcană şi a prins-o. „Am lăsat capcana în apropiere de zona unde o hrăneam pentru 20 de minute şi imediat a fost prinsă. Am simţit că avea încredere în mine şi eu am trădat-o”

Prin lege, veveriţele cenuşii care au fost luate în captivitate nu au voie să fie eliberate înapoi în sălbăticie. RSPCA a luat-o pe Stripe după ce a fost capturată de Reynolds şi, după examinare, veveriţa a fost eutanasiată de un veterinar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Final trist pentru o veveriţă agresivă, care a devenit spaima unui oraş englez. Atacase 18 oameni în două zile