Antena Meniu Search
x

Fiul de 6 ani al unui congresman american se maimuţăreşte în faţa camerelor în timp ce tatăl său îl apără pe Trump

Un politician republican din Congresul Statelor Unite a generat un incident unic în istoria acestei instituţii legislative. Şi nu prin discursul pro-Trump pe care îl susţinea, în timp ce încerca să-l înfiereze cât mai mult pe judecătorul care l-a găsit vinovat pe fostul lider de la Casa Albă. 

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 10:57

Unicitatea momentului a fost dată de fiul politicianului, în vârstă de 6 ani. Puştiul a terminat grădiniţa, iar tatăl lui s-a văzut nevoit să-l ia în Congres. I-a spus să stea cuminte şi, dacă tot este filmat, să-i zâmbească frumos fratelui său aflat acasă. ”Iată ce mi se întâmplă când îi spun fiului meu Guy să zâmbească la cameră pentru frăţiorul său”, a glumit Rose luni, după discurs.

În mod evident, băieţelul nu a respectat niciuna dintre indicaţiile tatălui. În orice caz, maimuţărelile sale au trecut în subsidiar discursul tatălui care, la final, a anunţat că puştiul îl va însoţi la serviciu până la finalul săptămânii. Acest moment a fost în completă contradicţie cu discursul lui Rose, care denunţa condamnarea lui Donald Trump în dosarul Stormy Daniels.

Săptămâna trecută, fostul preşedinte a fost găsit vinovat de 34 de capete de acuzare, după ce a falsificat documente contabile cu scopul de a ascunde plăţi ”oculte” ca cheltuieli juridice în vederea acoperirii unei relaţii sexuale cu actriţa porno Stormy Daniels.

Vezi și

Reprezentantul republican a susţinut că preşedinţii ar trebui să aibă imunitate pentru ”acest tip” de infracţiuni şi că legiuitorul ar trebui să recurgă la destituire şi la la alegeri pentru a-i obliga pe preşedinţi să dea socoteală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Stiri externe » Fiul de 6 ani al unui congresman american se maimuţăreşte în faţa camerelor în timp ce tatăl său îl apără pe Trump