Antena Meniu Search
x

Focuri de armă la metroul din Roma. Un grup de români şi italieni au semănat teroare în rândul pasagerilor

Liniştea de la metroul din Roma a fost stricată vineri seara, după ce un grup de tineri români şi italieni au atacat mai mulţi pasageri, cât şi pe agentul de pază al staţiei, care a fost nevoit să tragă câteva focuri de armă pentru a restabili ordinea.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 23.01.2022, 19:01

Tinerii au intrat la staţia de metrou Rebibbia, sub influenţa băuturilor alcoolice, iar martorii cred că ar fi consumat şi substanţe interzise. Grupul a sărit peste poarta de acces a metroului, întreaga scenă fiind suprinsă pe camerele de supraveghere, relatează Corriere Della Sera.

Imediat, angajaţii au încercat să îi oprească pe bărbaţi, însă fără succes. Grupul de tineri ameninţa pe oricine le ieşea în cale, iar unul dintre pasagerii aflaţi pe peron a fost chiar bătut de aceştia. Scenele nu s-au terminat aici pentru că tinerii au continuat scandalul şi au atacat un alt tânăr pasager.

Panică la metroul din Roma

Pentru a restabili liniştea, agentul de pază din staţie a intervenit, dar a devenit el însuşi ţinta atacurilor. Pentru a se apăra, bărbatul de 43 de ani a scos arma şi a început să tragă câteva focuri pentru a restabili liniştea.

Poliţiştii au fost alertaţi şi au ajuns la scurt timp la locul incidentului acolo unde au putut identifica doar doi dintre cei care făceau parte din grup. Este vorba de un italian de 18 ani, Daniel F. şi un român de 21 de ani, Alexandru Marius D.

Ambii sunt cercetaţi în libertate, iar poliţiştii caută acum să dea şi de urma complicilor lor. Până la finalizarea anchetei, carabinierii au confiscat arma agentului de securitate. În urma celor întâmplate, staţia de metrou Rebibbia a fost închisă timp de două ore şi jumătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Focuri de armă la metroul din Roma. Un grup de români şi italieni au semănat teroare în rândul pasagerilor