Antena Meniu Search
x

Fost ministru rus de Externe, despre Vladimir Putin: „Nu știu ce s-a întâmplat în capul lui. Este o persoană diferită”

Andrei Kozîrev, fost ministru rus de Externe, susţine că nu ştie ce s-a întâmplat cu preşedintele rus, Vladimir Puțin, cu care a fost prieten şi că acum este o persoană cu totul diferită.

de Monica Palade

la 28.02.2022, 10:01

Fost ministru rus de externe, despre Vladimir Putin: „Nu știu ce s-a întâmplat în capul lui. Este o persoană diferită” - Shutterstock

„Nu ştiu ce s-a întâmplat în capul lui, dar este o persoană diferită, mai ales politic, este total diferit. Știu că există situații pozitive, atunci când ți se umple sufletul. Poate că există și reversul, știți, când o persoană bună devine o persoană rea, iar faptul că am servit acest regim îmi face rău, să văd că face asta”, a declarat Kozîrev pentru ABC.

Cineva îl va opri

Fostul ministru rus de Externe spune că Putin a făcut câteva calcule greşite, mai ales la cum vor reacţiona ucrainenii şi Occidentul.

Pe de altă parte, el crede că liderii militari din cercul lui Putin îl vor împiedica să folosească „butonul nuclear”. „Riscă totul, familiile lor, pentru că războiul nuclear este o mașină a apocalipsei pentru toată lumea. Este sinucigaș. Așa că cineva îl va opri”, a explicat Kozîrev.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Fost ministru rus de Externe, despre Vladimir Putin: „Nu știu ce s-a întâmplat în capul lui. Este o persoană diferită”