Antena Meniu Search
x

Fosta voleibalista olandeza, ucisa de doi romani, era insarcinata in trei luni

Fosta voleibalista olandeza, ingropata intr-o livada din Spania, alaturi de iubitul ei, era insarcinata in trei luni. Asta nu i-ar fi impiedicat insa pe cei doi romani arestati in acest caz s-o tortureze

Vezi și

Cei doi romani i-au torturat, i-au batut pana la moarte, timp de doua zile, intr-o casa inchiriata, la 10 kilometri de Murcia. Ingrid era insarcinata in trei luni in timp ce romanii o chinuiau, scrie presa spaniola. In casa groazei, anchetatorii au gasit si un flex.

Romanii Constantin Stan si Valentin Ion au fost arestati la scurt timp dupa gasirea trupurilor. Politistii l-au retinut, in acelasi caz, si pe un oficial al clubului Atlético Voleibol Murcia 2005, pentru care Ingrid Visser jucase intre 2009 si 2011.

“Ipoteza noastra de lucru e ca cei cinci au intrat in legatura unii cu altii, independent de faptul ca se stiau sau nu dinainte. Era totusi o relatie intre ei, noi credem ca in cadrul unei afaceri intre ei a avut loc o disputa, o cearta care a dus la crima”, a declarat Cirilo Duran, Politia din Murcia.

Ingrid Visser a fost una dintre cele mai titrate voleibaliste olandeze. A castigat, cu nationala, aurul european, in 1995, si a jucat la echipe de club din Spania, Olanda sau Rusia. Romanii banuiti de dubla crima la comanda vor aparea azi in fata unui tribunal din Valencia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Fosta voleibalista olandeza, ucisa de doi romani, era insarcinata in trei luni