Antena Meniu Search
x

Fostul campion de wrestling Bray Wyatt a murit la 36 de ani. Dwayne Johnson: "Am inima frântă, un personaj greu de creat în lumea noastră nebună"

Fostul campion WWE Bray Wyatt a murit în mod neaşteptat, în urma unui posibil infarct, spun apropiaţii. Sportivul avea 36 de ani. 

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 11:11

Fostul campion WWE Bray Wyatt - pe numele real Windham Rotunda - a decedat la vârsta de 36 de ani. Paul Levesque, directorul de conţinut, cunoscut sub numele de Triple H, a emis o declaraţie prin care a confirmat decesul lui Rotunda.

"Tocmai am primit un telefon de la Mike Rotunda, membru al WWE Hall of Famer, care ne-a informat despre vestea tragică că Windham Rotunda - cunoscut şi sub numele de Bray Wyatt - a murit în mod neaşteptat în cursul zilei de astăzi", a scris joi Triple H pe Twiter.

"Gândurile noastre sunt alături de familia sa şi rugăm pe toată lumea să le respecte intimitatea în acest moment", se mai precizează în comunicat.

Unul dintre cei mai populari wrestleri moderni, Wyatt a fost o singură dată campion WWE şi a deţinut de două ori titlul de campion universal. A devenit celebru în cadrul facţiunii The Wyatt Family, în cadrul căreia i-a condus pe Erick Rowan, Luke Harper şi Braun Strowman.

"Cunoscut pentru performanțele sale captivante și prezența incredibilă pe ring, Wyatt a fost un superstar definitoriu pentru generația sa", a declarat WWE.

Dwayne Johnson, devastat de aflarea veştii

"Am inima frântă de vestea decesului lui Bray Wyatt.  Întotdeauna am avut un respect și o dragoste extraordinară pentru el și familia Rotunda. Mi-au plăcut prezența, reclamele, luptele din ring și legătura sa cu universul WWE. Un personaj unic, cool, greu de creat în lumea noastră nebună a wreslingului profesionist. Încă procesez pierderea lui Terry Funk ieri şi acum Bray astăzi. 

Iubirea, lumina, puterea mea pentru familia Rotunda și familia Funk în această perioadă grea și sfâșietoare.

Ca întotdeauna,

Mulțumesc pentru casă”, a scris sportivul pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meciurile memorabile împotriva lui CM Punk, Daniel Bryan, John Cena, Randy Orton şi Roman Reigns l-au consolidat pe Wyatt ca luptător de top.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Fostul campion de wrestling Bray Wyatt a murit la 36 de ani. Dwayne Johnson: "Am inima frântă, un personaj greu de creat în lumea noastră nebună"