Antena Meniu Search
x

Fostul director CIA critică sever discursul lui Trump la agenție

Vizita lui Donald Trump la sediul central al CIA în prima zi după investire a fost menită să repare ,,fisurile” de neincredere în comunitatea de intelligence, transmise de opinii anterioare ale noului președinte al SUA .

Fostul director CIA critică sever discursul lui Trump la agenție

Vizita lui Donald Trump la sediul central al CIA în prima zi după investire a fost menită să repare ,,fisurile” de neincredere în comunitatea de intelligence, transmise  de opinii anterioare ale noului președinte al SUA .

Discursul lui Trump s-a desfășurat în fața zidului recunoștintei care omagiază pe cei 117 ofițeri CIA căzuți la datorie. John Brennan, directorul demisionat al Agenției, critică în termeni duri discursul lui Trump, care a avut multe elemente de politizare.

Potrivit CNN, Brennan consideră discursul o jignire la memoria eroilor CIA, Trump făcând trimiteri  în acest cadru la conflictele lui cu mass media. Relatarea  CNN asupra atmosferei din timpul discursului lui Trump relevă că la pasajele ,,politice” conducerea CIA a rămas impasibilă, doar agenții din rândurile din spate aplaudând.

DAN CONSTANTIN

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Fostul director CIA critică sever discursul lui Trump la agenție