Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Fostul ginere al lui Putin mi-a furat copilul". Oligarh rus, acuzat de soţie că nu o lasă să îşi vadă copilul. Fetiţa de 5 luni a fost născută de o mamă surogat

O rusoaică socialistă, celebră în Rusia, căsătorită cu un oligarh rus, fost ginere al preşedintelui Putin, îl acuză pe acesta că îi interzice să îşi vadă copilul. Bărbatul ar fi dus-o pe micuţă la Moscova, acolo unde o ţine ascunsă.

de Redactia Observator

la 03.04.2022, 13:46

Zhanna Volkova este căsătorită cu „cel mai tânăr miliardar” din țară, Kirill Shamalov şi spune că a fost împiedicată să se întâlnească cu copilul, născut prin surogat în luna octombrie a anului trecut. Volkova susține că un asociat al soțului ei a avertizat-o să nu încerce să îşi vadă copilul.

 Volkova și Shamalov s-au căsătorit în 2018 și au încercat în repetate rânduri să aibă un copil. După mai multe runde eșuate, cei doi au angajat o mamă surogat printr-o agenție din Moscova. Când sarcina se apropia de faza finală, relația cu Shamalov s-a rupt, iar Volkova a plecat la Londra. Ea susține că a fost apoi exclusă din maternitatea surogat. 

Femeia vrea cu orice preţ să îşi vadă fata

Agenția din Moscova a informat-o ulterior că nu mai au contact cu mama surogat care îi purta copilul în pântece. „Am fost blocată la Londra cu Covid. De îndată ce am putut, am zburat la Moscova”.

Ajunsă în capitala Rusiei, femeia a aşteptat trei zile pentru a se putea vedea cu soţul ei, iar când s-au întâlnit acesta a anunţat-o că vrea să se despartă pentru că a găsit pe altcineva. Doamna Volkova locuiește acum la Londra cu sora ei geamănă și un fiu adolescent dintr-o căsătorie anterioară și intenționează să divorțeze de soțul ei. Ea spune că nu va renunţa şi va face orice pentru a-şi putea vedea copilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » „Fostul ginere al lui Putin mi-a furat copilul". Oligarh rus, acuzat de soţie că nu o lasă să îşi vadă copilul. Fetiţa de 5 luni a fost născută de o mamă surogat