Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto! Locuinţa care a cucerit internetul. Toată lumea o vrea

O casă de doar 40 de metri pătraţi face furori în lumea virtuală! Este invenţia unui arhitect suedez, iar succesul locuinţei este unul nesperat

de Redactia Observator

la 07.05.2014 , 14:37

O casă de doar 40 de metri pătraţi face furori în lumea virtuală! Este invenţia unui arhitect suedez, iar succesul locuinţei este unul nesperat

Se numeşte Buster Delin şi este pe buzele tuturor în ultimele zile! Împreună cu soţia lui Marika, acesta a locuit ani de zile în străinătate, însă cei doi au decis să se întoarcă acasă, în Suedia. Aici, soţii au avut mare nevoie de cineva care să aibă grijă de cei trei copii ai lor. Buster s-a gândit imediat la mama sa, Ethel, dar şi la o soluţie pentru că soacra şi nora să nu locuiască în aceeaşi casă.

Aşa a luat naştere căsuţa-minune, construită chiar în curtea propriei locuinţe. Deşi are doar 40 de metri pătraţi, locuinţa găzduieşte un living, o baie, bucătărie şi dormitor, ba chiar şi un spaţiu de lucru la mansardă, conform Yahoo News.

Articolul continuă după reclamă

Spaţiul de la etaj a fost gândit special pentru momentele în care copiii îşi fac temele şi proiectele în casa bunicii. În jurul căsuţei, s-a folosit piatra cioplită, iar în grădină au fost plantate flori şi pomi fructiferi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Foto! Locuinţa care a cucerit internetul. Toată lumea o vrea