Antena Meniu Search
x

Polițistul-erou care s-a oferit ostatic unui terorist, în Franța, s-a căsătorit cu câteva ore înainte să moară

Este doliu în Franţa. Curajosul jandarmul din trupele speciale care s-a oferit voluntar în locul ostaticilor a murit.

Vezi și

Este doliu în Franţa. Curajosul polițist din trupele speciale care s-a oferit voluntar în locul ostaticilor a murit. Este omagiat ca un erou. Cel mai probabil, ofiţerul a fost împuşcat atunci când teroristul din supermarket a observat că oferea informaţii colegilor de afară.

Un lup singuratic, adept ISIS, dezlănţuie teroarea. Iar el este cel care a împiedicat un carnagiu. Fără intervenţia lui Arnaud Beltrame, luarea de ostici din supermarketul din Trebes putea fi mult mai sângeroasă. 

În timpul crizei, agentul de 45 de ani s-a oferit să fie luat captiv pentru ca teroristul să elibereze o femeie şi, dinăuntru, le-a dat colegilor informaţii esenţiale. Însă, la un moment dat atacatorul ar fi observat că avea telefonul deschis. Şi l-a împuşcat. A murit peste noapte, iar Franţa îl omagiază pentru vitejia lui. 

Pe patul de moarte, în spital, polițistul s-a căsătorit cu partenera sa de viață, Marielle. Martorii spun că mireasa a plâns în continuu în timpul ceremoniei. La câteva ore după ce s-a căsătorit, polițistul a murit de pe urma rănilor.

Beltrame este a patra victimă a atacului. Alţi 16 oameni au fost, în schimb, răniţi în atacul revendicat de Statul Islamic. Calvarul a început în oraşul Carcasonne, la ora 10 dimineaţa. Tânărul a furat o maşină şi l-a ucis pe pasager. Înainte de ora 11 a deschis apoi focul asupra unei patrule de poliţişti şi s-a refugiat în supermarket. Asediul s-a sfârşit după şase ore. Marocanul în vârstă de 26 de ani era cunoscut autorităţilor drept un extremist islamist. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Polițistul-erou care s-a oferit ostatic unui terorist, în Franța, s-a căsătorit cu câteva ore înainte să moară