Antena Meniu Search
x

Fratele vitreg al lui Meghan Markle, arestat, după ce a condus băut

Fratele vitreg al lui Meghan Markle a fost arestat, după ce a condus băut la volan. Thomas Wayne Markle Jr. riscă acum să dea socoteală și în justiție.

Meghan Markle și fratele său vitreg, Thomas Wayne Markle Jr.
Fratele vitreg al lui Meghan Markle a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului - Hepta

Fratele vitreg al lui Meghan Markle a fost arestat, după ce a condus băut la volan. Thomas Wayne Markle Jr. riscă acum să dea socoteală și în justiție.

Incidentul s-a consumat vineri noapte pe o șosea din statul american Oregon. Fratele lui Meghan Markle a fost tras pe dreapta de o patrulă, în jurul orei locale 01.30.

Potrivit Associated Press, Thomas Wayne Markle Jr. era într-0 stare de ebrietate vizibilă, iar polițiștii l-au arestat. Bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost dus apoi la o clinică de dezintoxicare. El riscă să fie acuzat de conducere sub influența alcoolului.

Fratele vitreg al lui Meghan Markle a făcut vâlvă anul trecut, în aprilie, chiar înaintea nunții regale, când i-a scris Prințului Harry.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit TMZ, fratele lui Meghan Markle a mai fost arestat și în ianuarie 2017, când a dus arma la capul iubitei sale, într-o ceartă provocată de consumul de alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Fratele vitreg al lui Meghan Markle, arestat, după ce a condus băut