Antena Meniu Search
x

Doi frați gemeni au fost uciși de mama lor chiar în ziua de Crăciun. Peste o lună împlineau doi anișori

Doi frați gemeni, de doar doi anișori, au fost uciși de mama lor chiar în ziua de Crăciun. Tragedia s-a petrecut în Margate, Kent, Marea Britanie.

Doi frați gemeni, de doar un an, au fost uciși de mama lor chiar în ziua de Crăciun. Tragedia s-a petrecut în Margate, Kent, Marea Britanie.

Steve Ford, tatăl celor doi copilași, Jake și Chloe, a postat un mesaj devastator pe Twitter, chiar în ziua în care soția lui, Samantha (37 de ani), a apărut în fața instanței, fiind acuzată de uciderea celor doi copii, care împlineau doi ani peste o lună.

“Gemenii lui tata, xxx copiii mei frumoși. Vă iubesc”, este mesajul lui Steve Ford care însoțește o imagine cu cei doi copii în timp ce se alintă.

Gemeni ucisi de mama lor, în Marea Britanie, chiar în ziua de Crăciun
Pe acelaşi subiect

Mama și-a ucis copiii în a treia zi de Crăciun

Samantha a compărut în fața instanței, ea fiind acuzată că și-a ucis copiii în a treia zi de Crăciun, în locuința în care abia se mutase de trei săptămâni.

Samantha și Steve erau căsătoriți de cinci ani și aveau o casă în Ashford. După ce o perioadă au locuit la Doha, în Qatar, se pare că femeia și-a luat copiii și s-a mutat la Margate, în Kent.

Anchetatorii nu au dezvăluit modul în care au fost uciși cei doi copilași. Se știe doar că medicii i-au găsit pe moarte în locuința lor, Jake și Chloe nemaiputând fi salvați.

Gemeni ucisi de mama lor, în Marea Britanie, chiar în ziua de Crăciun

“Este o tragedie teribilă”, a declarat fratele femeii, James Emptage, 27 de ani, pentru The Sun.

La rândul ei, bunica mamei ucigașe, Pamela Emptage, a spus: “Erau niște copii minunați. Nu aveau nici măcar doi ani. Este o tragedie”.

Se pare că, după comiterea faptei, femeia a încercat să se sinucidă, într-un accident petrecut pe o autostradă, însă ea a scăpat cu doar câteva răni minore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Doi frați gemeni au fost uciși de mama lor chiar în ziua de Crăciun. Peste o lună împlineau doi anișori