Meniu
Search
x

Fugar român trimis direct la închisoare, în Italia, după ce s-a prezentat la graniță fără test COVID

Un român în vârstă de 37 de ani, dat în urmărire generală, a fost prins la punctul de frontieră Brenner, de la granița italiano-austriacă, după ce s-a prezentat fără un test COVID.

De Daniel Murărescu la 10.06.2021, 12:39

Miercuri, pe 8 iunie, un cetățean român a fost oprit la punctul de frontieră Brenner, în timp ce încerca să treacă din Austria în Italia pe autostrada A22, scrie Il Dolomiti. Nu mică le-a fost surprinderea polițiștilor când simplul control de rutină s-a transformat într-o arestare. Și nu a oricui, ci a unui bărbat condamnat deja de judecători la 1 an și 5 luni de închisoare cu executare. Totul a fost posibil pentru că individul nu a avut inspirația de a prezenta un test COVID-19 negativ, necesar la intrarea în Peninsulă. Acesta a fost, de altfel, motivul pentru care polițiștii de frontieră s-au văzut nevoiți să îl verifice în sistemele informatice, moment în care au descoperit că era dat în consemn. Bărbatul a fost arestat și dus direct la închisoarea din Bolzano.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Fugar român trimis direct la închisoare, în Italia, după ce s-a prezentat la graniță fără test COVID

Breaking News

Criza energiei creează o nouă ordine europeană

Criza energiei creează o nouă ordine europeană