Antena Meniu Search
x

GAFA făcută de Donald Trump în timpul unei ceremonii importante! Liderul american a plecat fără să...

Preşedintele american Donald Trump a părăsit o ceremonie organizată pentru semnarea unor ordine executive în domeniul comercial fără a semna, propriuzis, ordinele, relatează CNN.

Preşedintele american Donald Trump a părăsit o ceremonie organizată pentru semnarea unor ordine executive în domeniul comercial fără a semna, propriuzis, ordinele, relatează CNN.

În cursul ceremoniei, reporterii acreditaţi la Casa Albă i-au pus lui Trump întrebări incomode despre fostul său consilier pentru securitate naţională, Michael Flynn, care s-a oferit să depună mărturie privind implicarea rusă în alegerile prezidenţiale din SUA, în schimbul imunităţii penale

Furios, preşedintele a ignorat întrebările şi s-a mutat în altă cameră. Vicepreşedintele Mike Pence a strâns apoi în grabă dosarele în care se aflau cele două ordine executive şi a plecat după liderul de la Casa Albă.

Trump a semnat ulterior ordinele care vizau identificarea şi combaterea abuzurilor comerciale străine, însă în spatele uşilor închise, a anunţat Casa Albă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul dintre ordine prevede un studiu de 90 de zile al deficitelor comerciale americane cu unii dintre cei mai importanţi parteneri ai ţării, pentru a identifica posibilele abuzuri comerciale şi ilegalităţi.

A doua directivă ordonă o aplicare mai strictă şi mai eficientă a normelor americane anti-dumping, pentru a împiedica producătorii străini să facă o concurenţă neloială companiilor americane, vânzând bunurile la un preţ nedrept.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » GAFA făcută de Donald Trump în timpul unei ceremonii importante! Liderul american a plecat fără să...