Antena Meniu Search
x

Gala premiilor Emmy, la Los Angeles

La Los Angeles s-a încheiat, cu puţin timp în urmă, gala premiilor Emmy, cele mai prestigioase din lumea televiziunii.

Vezi și

 La Los Angeles s-a încheiat, cu puţin timp în urmă, gala premiilor Emmy, cele mai prestigioase din lumea televiziunii.

Seriale de renume, ca "Game of Thrones", "True Detective" "Breaking Bad" sau "Sherlock" şi-au împărţit palmaresul. La premiile Emmy este nominalizat şi postul Antena 3, cu reportajul "Lungul drum spre casă" realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram". Trofeele secţiunii internaţionale vor fi decernate într-o gală separată, la sfârşitul lunii viitoare.

Premiile pentru seriale dramatice au însemnat, ca de obicei, punctul culminant al galei. "Breaking Bad a fost declarat cel mai bun serial din această categorie iar "True Detective" a cucerit trofeul pentru regie.

Julianna Margulies a fost premiată pentru rolul principal din "Soţia Perfectă". Celelalte trei premii pentru interpretare au revenit actorilor din "Breaking Bad": Bryan Cranston, Aaron Paul şi Anna Gunn.

Premiul pentru cea mai bună comedie a revenit, pentru a cincea oară la rând, serialului "Familia Modernă". Acesta a cucerit şi trofeele pentru regie şi pentru rol secundar masculin, decernat lui Ty Burrell.

Julia Louis-Dreyfus a fost premiată pentru rolul principal din "Veep" iar Jim Parsons, pentru cel din "The Big Bang Theory". "Mom" şi "Louie" au fost celelalte seriale distinse cu premii la categoria comedie.

Palmaresul categoriei "Miniseriale şi Filme" este dominat de producţia BBC "Sherlock", un adevărat fernomen al micului ecran. Serialul a cucerit trei premii: pentru scenariu, rol principal şi secundar, ultimele două decernate lui Benedict Cumberbatch şi Martin Freeman.

"Fargo", reluarea unui film de succes al fraţilor Coen, a fost declarat cel mai bun miniserial şi a primit şi trofeul pentru regie la categoria sa. Jessica Lange şi Kathy Bates au fost premiate pentru rolul principal şi, respectiv, cel secundar din "American Horror Story: Coven".

Postul Antena 3 este, de asemenea, nominalizat la Emmy, la Premiile Internaţionale, a căror gală are loc pe 30 septembrie. Reportajul "Lungul drum spre casă" al echipei "În Premieră cu Carmen Avram" candidează la trofeul pentru "Current Affairs", alături de producţiile unor televiziuni de renume ca ITN din Marea Britanie şi Russia Today.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Gala premiilor Emmy, la Los Angeles