Antena Meniu Search
x

Gala premiilor Oscar va avea loc în noaptea de 22 februarie

Cu doar trei zile până la Oscaruri, pregătirile pentru marea seară a cinematografiei mondiale sunt în plină desfăşurare.

Vezi și

Cu doar trei zile până la Oscaruri, pregătirile pentru marea seară a cinematografiei mondiale sunt în plină desfăşurare. 

În faţa teatrului Dolby, unde se va desfăşura gala, pregătirile sunt în toi. Cu fiecare oră care trece, marea seară a cinematografiei se apropie. Şi nimeni nu simte mai puternic presiunea decât actorii nominalizaţi. Miza este imensă. Trebuie să arate impecabil pe covorul roşu.

Pentru cei câţiva paşi parcurşi în lumina bliţurilor, vedetele nu lasă nimic la voia întâmplării. O ţinută prost aleasă poate fi o lovitură de imagine într-o seară atât de importantă. O armată de stilişti şi designeri le sunt apropae pentru a se asigura că fac alegerile cele mai potrivite.

Culorile îndrăzneţe sunt foarte la modă. Elementele metalice sunt întotdeauna importante pentru ţinutele de seară şi am văzut asta foarte mult pe podium. Decolteuri adânci, ţinute cu un umăr.

Specialiştii spun că cel mai important este ca vedetele să aleagă culori care li se potrivesc. Şi să nu uite că mai puţin, înseamnă, mereu, mai mult. Cea de-a 87-a ediţie a premiilor Oscar va avea loc în noaptea de duminică spre luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Gala premiilor Oscar va avea loc în noaptea de 22 februarie