Antena Meniu Search
x

GALERIE FOTO. Insula Capri, o destinaţie perfectă de vacanţă pentru vara anului 2021

Datorită atracţiilor turistice şi a vederilor extraordinare de pe coastă, insula Capri este categoric o destinaţie de vacanţă perfectă pentru cei care ajung în Italia în această vară.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.07.2021, 16:52

Capri este o insulă situată în Marea Tireniană, în largul Peninsulei Sorrentine, în partea de sud a Golfului Napoli, în regiunea Campania din Italia.

Unele dintre principalele atracţii ale insulei includ Marina Piccola (micul port), Belvedere din Tragara (o promenadă panoramică înaltă, căptușită cu vile), crăpăturile de calcar numite stive de mare care se proiectează deasupra mării (faraglioni), orașul din Anacapri, Grota Albastră (Grotta Azzurra), ruinele vilelor romane și priveliștile diferitelor orașe din jurul insulei Capri, inclusiv Positano, Amalfi, Ravello, Sorrento, Nerano și Napoli.

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI SURPRINSE ÎN INSULA CAPRI

Dacă vă gândiţi să vizitaţi această insulă trebuie neapărat să vă opriţi şi în faimoasa piaţă principală, cunoscută sub numele de Piazzeta şi să rămâneţi la una dintre terasele din zonă pentru o cafea în aer liber.

Astfel, pentru cea mai pitorească terasă din întreaga Capri, trebuie să mergeți câțiva pași din piaţă până la Grădinile lui Augustus. De acolo, priveliștea care îţi taie răsuflarea cuprinde insula Faraglioni într-o parte și insula Via Krupp în cealaltă. În partea de sud, puteţi sta la soare pe cele mai frumoase plaje din Capri. Acolo, iahturile de lux ancorează în larg pentru a se bucura de briza caldă pe care o oferă această parte protejată a insulei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » GALERIE FOTO. Insula Capri, o destinaţie perfectă de vacanţă pentru vara anului 2021