Antena Meniu Search
x

Gemenele românce care s-au sinucis într-un lac din Paris au lăsat un bilet de adio

Sfârşit teribil pentru cele două românce gemene, găsite moarte într-un lac artificial al unui parc din Paris. Polițiștii spun că, cel mai probabil, surorile s-au sinucis împreună. Ele au lăsat și un bilet de adio.

de Redactia Observator

la 09.03.2019, 21:13

Vezi și

Sfârşit teribil pentru cele două românce gemene, găsite moarte într-un lac artificial al unui parc din Paris. Polițiștii spun că, cel mai probabil, surorile s-au sinucis împreună, de 8 martie. Ele au lăsat și un bilet de adio.

Corpurile au fost descoperite de un trecător, iar detaliile dau fiori. Româncele erau îmbrăţişate în apă şi aveau feţele acoperite cu eşarfe.

Poliţiştii au găsit şi o scrisoare în limba franceză, lăsată pe o bancă din parc, ceea ce îi face pe anchetatori să creadă că e vorba de o sinucidere. Biletul de adio era dactilografiat. Anchetatorii nu au dat însă detalii despre conținutul textului.

Victimele se numeau Lucreţia şi Mariana, erau originare din București şi aveau 49 de ani. În Franţa, parcurile se închid peste noapte, iar cele două ar fi rămas intenţionat după ora închiderii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Gemenele românce care s-au sinucis într-un lac din Paris au lăsat un bilet de adio