Antena Meniu Search
x

Generozitate fără precedent în Italia: Ce a determinat o pizzerie să ofere gratis de mâncare oamenilor?

Patronul unui restaurant din nordul Italiei a stârnit admiraţia compatrioţilor săi după ce a oferit pizza şoferilor prinşi într-un imens blocaj în trafic, scrie BBC.

Patronul unui restaurant din nordul Italiei a stârnit admiraţia compatrioţilor săi după ce a oferit pizza şoferilor prinşi într-un imens blocaj în trafic, scrie BBC.

Şoferii din Geneva au petrecut ore în şir blocaţi în maşini, din cauza unui incendiu de proporţii. Mai multe drumuri naţionale, între care şi autostrada, au fost închise în cursul serii de luni, din cauza fumului.

Auzind informaţia la televizor, Simone di Maria a decis să trimită pizza şi apă celor prinşi în trafic.

"Nu poţi lăsa oamenii să moară de foame la ora cinei", a scris bărbatul pe pagina de Facebook a pizzeriei pe care o conduce.

Pe acelaşi subiect

"O pizza margherita poate transforma o zi proastă în una bună", a adăugat patronul.

Gestul său a stârnit recunoştinţa ghioniştilor blocaţi în trafic.

O parte dintre ei i-au mulţumit online, un şofer lihnit numindu-l chiar "trimisul lui Dumnezeu", după ore de stat la coadă pe drumurile închise.

De atunci, patronul pizzeriei a primit mii de artrecieri online şi zeci de comentarii în care îi este lăudată generozitatea.

Echipele de pompieri din Geneva se luptă de zile întregi să stingă incendiul izbucnit pe dealurile din jurul Genevei. Mai multe locuinţe au fost evacuate, informează BBC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Generozitate fără precedent în Italia: Ce a determinat o pizzerie să ofere gratis de mâncare oamenilor?