Antena Meniu Search
x

George Soros a intrat pe piaţa criptomonedelor. Miliardarul american tranzacţionează în Bitcoin

Miliardarul George Soros s-a alăturat trendului internaţional şi a început să tranzacţioneze prin intermediul criptomonedelor. Un fond de hedging controlat de Soros a intrat pe piaţa de criptomonede.

de Redactia Observator

la 02.07.2021, 11:23

George Soros a intrat pe piaţa criptomonedelor. Miliardarul american tranzacţionează în Bitcoin

Potrivit Markets Insider, Soros Fund Management analiza opţiunea de a intra pe piaţa criptomonedelor încă din 2018. Decizia finală i-a aparţinut lui Dawn Fitzpatrick, CEO-ul fondului de hedging. El a dat undă verde tranzacţiilor cu Bitcoin.

În ultimele luni, tot mai multe fonduri de hedging au intrat pe piaţa criptomonedelor, iar Dawn Fitzpatrick declara că marii investitori se îndreaptă către această zonă pentru că le este teamă că guvernele şi băncile centrale defavorizează monedele tradiţionale.

Săptămâna trecută, Bitcoin a crescut cu până la 18% şi a atins un maxim de 34.367 de dolari pe unitate. Ether şi XRP sunt alte criptomonede care au înregistrat creşteri în ultima perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » George Soros a intrat pe piaţa criptomonedelor. Miliardarul american tranzacţionează în Bitcoin