Antena Meniu Search
x

Ger cumplit de Ziua Recunoștinței, în America. Vedetele au oferit mâncare celor fără adăpost

Americanii celebrează astăzi Ziua Recunoştinţei, una dintre cele mai importante sărbători din Statele Unite. Milioane de oameni petrec această zi la cele mai mici temperaturi din ultimul secol. Nord-estul ţării este sub atenţionare de zăpadă şi viscol, iar sute de curse aeriene au fost anulate.

Vezi și

Americanii celebrează astăzi Ziua Recunoştinţei, una dintre cele mai importante sărbători din Statele Unite. Milioane de oameni petrec această zi la cele mai mici temperaturi din ultimul secol. Nord-estul ţării este sub atenţionare de zăpadă şi viscol, iar sute de curse aeriene au fost anulate. Vântul a ameninţat chiar tradiţionala paradă a magazinului Macy's.

Peste 54 de milioane de americani au pornit la drum ieri, cu bagajele pline, dar şi cu multă... răbdare. 

Un număr record pentru ultimii 13 ani. După lasarea serii, pe şoselele din Los Angeles s-a circulat bară la bară. A fost un test al nervilor. 

Aglomeraţie cumplită a fost şi în aeroporturile din Statele Unite.

Pusă în pericol de vremea rea, parada de Ziua Recunoştinţei, organizată de magazinul Macy`s în New York, a fost un succes şi în acest an. Spre cer au fost ridicate 16 de baloane uriaşe care înfăţişează personaje celebre din desene animate şi spiriduşi de Crăciun. 

Minus 3 grade Celsius au arătat termometrele joi in New York. Este cea mai rece Zi a Recunoştinţei din ultimii 100 de ani. Chiar şi aşa, peste 3 milioane de oameni au ajuns în Manhattan pentru a urmări parada.

La Hollywood, unele vedete le-au oferit mâncare persoanelor fără adăpost.

Fiica mea mi-a spus: "Tată, se apropie Ziua Recunoştinţei, dar hai să încercăm să facem ceva diferit anul acesta. De ce nu mergem să ajutăm oamenii şi să le oferim o Zi a Recunoştinţei frumoasă?", a mărturisit actorul KEVIN HART.

45 de milioane de curcani ajung pe mesele americanilor în această zi. O sărbătoare dedicată familiei, Ziua Recunoştinţei dă, în acelaşi timp, startul celui mai important weekend de shopping din an. Mâine începe Black Friday. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Ger cumplit de Ziua Recunoștinței, în America. Vedetele au oferit mâncare celor fără adăpost