Meniu
Search
x

Video Ger extrem în Canada: în vestul țării s-au înregistrat minus 50 de grade Celsius. Stare de urgență în Oregon

Locuitorii din vestul Canadei şi al Statelor Unite tremură de frig din cauza unui val de aer extrem de rece, de origine polară. În Canada s-au înregistrat minus 50 de grade Celsius şi chiar dacă în Statele Unite a fost puţin mai cald, şi aici s-au consemnat recorduri negative de temperatură. 

De Redactia Observator la 28.12.2021, 09:01
Vezi și

În Oregon a fost decretată stare de urgenţă şi s-au amenajat adăposturi pentru oamenii străzii, ameninţaţi să moară de frig. Mai la sud, în California, ninsorile abundente au adus alte recorduri, ale stratului de zăpadă. Un schior este dat dispărut, iar o şosea a fost blocată de o avalanşă. 

Vremea nu este mai bună nici dincolo de Pacific, în Japonia, unde peste o sută de curse aeriene au fost suspendate din cauza ninsorii. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Ger extrem în Canada: în vestul țării s-au înregistrat minus 50 de grade Celsius. Stare de urgență în Oregon

Breaking News

Război Rusia - Ucraina. Ucrainenii au spart liniile ruseşti pe Frontul de Sud, au avansat cu 40 de km. Pe...

Război Rusia - Ucraina. Ucrainenii au spart liniile ruseşti pe Frontul de Sud, au avansat cu 40 de km. Pe Frontul de Est, atacă ruşii retraşi la Kreminna