Antena Meniu Search
x

Gestul iresponsabil al unui şofer român pe o autostradă din Austria. Pompierii sosiţi la faţa locului au rămas şocaţi

Ceea ce bunul simţ interzice, s-a întâmplat pe o autostradă din Austria. Un român a oprit maşina pentru a-şi schimba cauciucul fix unde oprise maşina, pe banda de viteză, scrie Heute.at. Pompierii austrieci au rămas sideraţi. 

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 13:01

Un român a oprit pe banda de viteză ca să-şi schimbe liniştit cauciucul, în Austria. Gestul periculos i-a şocat pe pompieri
Imagine ilustrativă - Shutterstock - Heute.at

Un român stabilit în Austria Inferioară a oprit maşina pe banda de viteză pentru a-şi schimba cauciucul din faţă, pe Autobahn.  

În urma gestului său periculos, comandantul detaşamentului de pompieri voluntari St. Georgen/Ybbsfelde a făcut un apel la cetăţeni: “Dacă aveţi pană, vă rog să nu rămâneţi pe banda de viteză pentru a vă schimba cauciucul. Asiguraţi-vă că utilizaţi o zonă de avarii sau banda de urgenţă”.  

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă. Pompierii au fost alertaţi că pe autostradă s-a produs un presupus accident rutier. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că, de fapt, pe banda de viteză, cu direcţia spre Salzbourg, oprise un şofer penru a-şi schimba o anvelopă din faţă.  

Pompierii spun că doar printr-un noroc incredibil nu s-a produs nicio tragedie în urma gestului iresponsabil al românului.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Gestul iresponsabil al unui şofer român pe o autostradă din Austria. Pompierii sosiţi la faţa locului au rămas şocaţi