Antena Meniu Search
x

Adorabil! Un Golden Retriever linge un geam, încercând să ajungă la o pizza

Moment amuzant surprins în Los Angeles, Statele Unite. Un cățel Golden Retreiver linge un geam cu poftă, încercând să ajungă la marele preț, o pizza. Firește, încercările repetate au rămas fără succes. 

Un câine pofticios linge un geam
Un cățel Golden Retriever linge un geam, sperând să ajungă la o pizza - captură video Youtube via RM Videos

Moment amuzant surprins în Los Angeles, Statele Unite. Un cățel Golden Retriever linge un geam cu poftă, încercând să ajungă la marele preț, o pizza. Firește, încercările repetate au rămas fără succes. 

Apetitul de nestăvilit al unui Golden Retriever pentru o pizza a fost curmat de un implacabil geam. Cu toate acestea, cățelul a continuat să lingă fereastra, sperând că va ajunge, astfel, la minunatul blat cu sos și cașcaval. 

Momentul a fost imortalizat pe 25 octombrie, într-un restaurant cu specific italienesc din Los Angeles, și a devenit viral pe internet. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cățeii sunt cunoscut pentru pofta lor pentru mâncare sau chiar bere. Recent, un alt canin a fost surprins în timp ce gustă cu poftă din berea stăpânului, lăsat singur preț de câteva minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Adorabil! Un Golden Retriever linge un geam, încercând să ajungă la o pizza