Antena Meniu Search
x

Galerie foto Groază pentru Neymar. Hoți înarmați au încercat să-i răpească iubita și fetița nou-născută. Părinții Brunei Biancardi au fost legați și amenințați cu moartea

Momente teribile pentru Neymar, după ce hoți înarmați au pătruns, marți, în locuința iubitei brazilianului, în apropiere de Sao Paulo. Potrivit informațiilor relatate de presa locală, intenția atacatorilor ar fi fost le răpească pe partenera fotbalistului, Bruna Biancardi, și pe fiica celor doi, Mavie, în vârstă de doar o lună, scrie Marca.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.11.2023, 08:07

Incidentul a avut loc în districtul Cotia, situat la periferia orașului Sao Paulo, iar unul dintre infractori a fost deja arestat în calitate de suspect. Potrivit postului brazilian R7, trei bărbați au pătruns în locuința Brunei Biancardi, în tentativa de a o răpi pe ea și pe fetița fotbalistului. 

Din fericire, iubita lui Neymar și fiica acestora nu se aflau în locuință în acel moment, însă părinții tinerei se aflau pe proprietate, fiind agresați de atacatori.

Unul dintre atacatori este vecinul Brunei Biancardi

Tatăl Brunei Biancardi a fost legat și obligat să se întindă cu fața în jos pe o saltea, în timp ce mama ei, de asemenea legată, a fost dusă la bucătărie și amenințată cu arma. Hoții au furat bijuterii, genți, ceasuri și tot ce le-a căzut în mâini.

Pe acelaşi subiect

Vecinii au fost cei care au alertat poliția, observând mișcări neobișnuite în casă. În cel mai scurt timp forțele de ordine au înconjurat casa și au reușit să-l captureze pe unul dintre tâlhari. Este vorba chiar despre un vecin de-ai Brunei Biancardi, un tânăr de 19 ani care locuiește la 300 de metri de proprietatea victimelor. 

Anul trecut, individul a fost arestat pentru trafic de droguri, fiind implicat și în alte jafuri.

Neymar: "Mulțumesc lui Dumnezeu că toată lumea e bine"

Bruna Biancardi a postat un mesaj pe Instagram, pentru a liniști prietenii și familia și a confirmat agresiunea. "Azi dimineață, hoții mi-au jefuit casa și mi-au luat părinții ostatici. Eu, Mavie și sora mea nu mai locuim acolo și noi nu eram în acel moment în casă. Slavă Domnului că totul este în regulă cu ei. Lucrurile materiale le putem recâștiga. Este important că toată lumea este bine și că cei implicați au fost găsiți. Îți mulțumesc, Doamne, că ai grijă de mine și că mi-ai protejat mereu familia de orice rău", a scris iubita fotbalistului brazilian.

Neymar a reacționat și el: "Mulțumesc lui Dumnezeu că toată lumea e bine".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Groază pentru Neymar. Hoți înarmați au încercat să-i răpească iubita și fetița nou-născută. Părinții Brunei Biancardi au fost legați și amenințați cu moartea