Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Grupările paramilitare din Siria aşteaptă doar ordinul pentru a intra în Ucraina: "Nu ne temem de război. Le vom arăta ceea ce nu au văzut niciodată"

Războiul din Ucraina a intrat în ziua 26, iar luptătorii paramilitari din Siria aşteaptă ordinul pentru a intra în luptă. Aceştia anunţă că sunt pregătiţi să lupte în Ucraina, de partea Rusiei, ca reacţie a faptului că forţele ruse au sprijinit guvernul lui Bashar al-Assad.

de Redactia Observator

la 21.03.2022 , 08:59

Grupările paramilitare din Siria aşteaptă doar ordinul pentru a intra în Ucraina: "Nu ne temem de război. Le vom arăta ceea ce nu au văzut niciodată" - Profimedia

Nabil Abdallah, unul dintre comandanţii acestor unităţi paramilirare siriene, a declarat pentru Reuters că el şi oamenii săi aşteaptă doar ordinul pentru a intra în Ucraina. "Odată ce vom primi instrucțiuni de la conducerea siriană și rusă, vom lupta în acest război drept", a declarat Nabil Abdallah, la doar patru zile după ce preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acceptat ca 16.000 de voluntari din Orientul Mijlociu să vină în Ucraina.

Ministerele Apărării din Rusia şi Siria nu au dorit să comenteze subiectul

"Nu ne temem de acest război și suntem pregătiți pentru el odată ce vor veni instrucțiunile de a merge și de a ne alătura. Le vom arăta ceea ce nu au văzut niciodată … Vom purta războaie de stradă și vom (aplica) tacticile pe care le-am dobândit în timpul luptelor noastre care i-au învins pe teroriștii din Siria", a mai spus comandantul sirian care a precizat că aşteaptă ca ministerele Apărării din cele două ţări să semneze actele comune.

Articolul continuă după reclamă

Reuters a trimis o solicitare către Ministerul Apărării al Rusiei, dar cererea jurnaliştilor a rămas fără răspuns. Oficialii din Rusia nu au dorit să comenteze dacă au cerut ajutor militar din Siria sau dacă au fost recrutaţi astfel de militari sirieni. Nici Ministerul Apărării din Siria nu a făcut niciun comentariu pe marginea acestui subiect.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Grupările paramilitare din Siria aşteaptă doar ordinul pentru a intra în Ucraina: "Nu ne temem de război. Le vom arăta ceea ce nu au văzut niciodată"