Antena Meniu Search
x

Hackerii au atacat site-ul agenției naționale de presă ruse TASS: "Vă cerem să opriți această nebunie"

Site-ul oficial al agenţiei de ştiri de stat ruse, TASS, a fost victima unui atac cibernetic, luni, pagina web fiind înlocuită cu un mesaj anti-război şi apeluri către preşedintele Vladimir Putin pentru a opri invazia Rusiei în Ucraina, au arătat verificările Reuters de pe mai multe dispozitive, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 28.02.2022, 15:01

Hackerii au atacat site-ul agenției naționale de presă TASS: "Vă cerem să opriți această nebunie"
- Profimedia

"Vă îndemnăm să opriţi această nebunie, să nu vă trimiteţi fiii şi soţii la o moarte sigură. Putin ne obligă să minţim şi ne pune în pericol... Nu este războiul nostru, să-l oprim!", menţiona mesajul. Rusia susţine că forţele sale au intervenit în Ucraina într-o "operaţie militară specială" pentru demilitarizarea ţării, mai menţionează sursa citată.

A cincea zi a războiului pe care președintele rus Vladimir Putin l-a declarat Ucrainei a început cu noi bombardamente. Au fost auzite explozii în capitala Kiev și în principalul oraș Harkov, potrivit The Jerusalem Post, care citează Serviciul de Stat pentru Comunicații Speciale și Protecție a Informațiilor din Ucraina. După câteva ore de calm, rușii au lansat un nou atac masiv în Harkov, soldat cu zeci de morți și răniți, potrivit consilierului ministrului ucrainean de Interne Anton Herashchenko. Între timp, la Gomel, în Belarus, continuă negocierile între delegațiile Rusiei și Ucrainei. MAE recomandă cetăţenilor români să părăsească teritoriul Federaţiei Ruse cât mai curând.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Hackerii au atacat site-ul agenției naționale de presă ruse TASS: "Vă cerem să opriți această nebunie"