Antena Meniu Search
x

Halloween la Casa Albă! Donald şi Melania Trump au împărţit prăjituri şi bomboane printre dovleci cu chipuri de foşti preşedinţi (VIDEO)

O mulţime de personaje înspăimântătoare sau ciudate au fost întâmpinate de Donald Trump şi soţia sa în faţa Casei Albe, la tradiţionala petrecere de Halloween.

Vezi și

O mulţime de personaje înspăimântătoare sau doar ciudate au fost întâmpinate de Donald Trump şi soţia sa în faţa Casei Albe, la tradiţionala petrecere de Halloween.

Copiii deghizaţi în dinozauri sau strigoi nu i-au speriat deloc pe preşedinte şi pe Prima Doamnă, care le-au dăruit prăjiturele şi bomboane.

La eveniment erau aşteptate aproape şase mii de persoane, majoritatea sub vârsta de 13 ani. Pe lângă elevii unor şcoli din capitala federală, au fost invitaţi şi copii din familii de militari. Casa Albă a fost decorată cu ornamente potrivite sărbătorii, inclusiv dovleci cu chipurile unor foşti preşedinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Halloween la Casa Albă! Donald şi Melania Trump au împărţit prăjituri şi bomboane printre dovleci cu chipuri de foşti preşedinţi (VIDEO)