Antena Meniu Search
x

Halloween la Casa Albă: un mini-Trump a fost vedetă

Președintele american Donald Trump și soția sa, Melania, au organizat la Casa Albă, tradiționala paradă de Halloween. Deghizați în cuplul prezidenţial, doi copii au făcut senzație la eveniment. Criza de COVID i-a obligat pe americani să găsească metode neobişnuite pentru a oferi bomboane de la distanţă colindătorilor.

de Redactia Observator

la 26.10.2020, 23:45

Vezi și
  • Președintele american Donald Trump și soția sa, Melania, au organizat la Casa Albă, tradiționala paradă de Halloween
  • Doi copii au făcut senzație la eveniment și s-au deghizat în cuplul prezidențial

Accesorizat cu o perucă ce amintea de coafura celebră a lui Donald Trump, băiețelul a purtat un costum aproape identic cu cel al președintelui american, care a părut amuzat de idee. Și dacă adorabilele mini-sosii au purtat măști de protecție, nu a fost și cazul "modelelor" lor. 

Anul acesta, colindătorii, deghizați în supereroi, zâne și schelete, nu și-au mai primit dulciurile de la cuplul prezidențial, ci s-au servit singuri de pe o masă special instalată pentru invitați. Apoi, au defilat prin fața cuplului Trump, care a stat în spatele unor aranjamente florale, în încercarea de a respecta regula distanțării sociale. 

Halloween-ul este sărbătorit pe 31 octombrie, însă la Casa Albă a fost organizat cu câteva zile în avans pentru a-i permite lui Donald Trump să-și consacre următorul weekend ultimelor zile de campanie, înainte de alegerile din trei noiembrie. Înainte de petrecerea de la Casa Albă, Trump a dat autografe pe dovleci la o întâlnire cu suporterii din statul Maine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Halloween la Casa Albă: un mini-Trump a fost vedetă