Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tabloid american a dezvăluit CAUZA MORŢII lui Hugh Hefner. Este HALUCINANT! Părintele Playboy era infectat cu o ...

Hugh Hefner, publicist și om de afaceri cunoscut ca fiind fondatorul imperiului Playboy Enterprises, a încetat din viaţă în urmă cu o săptămână, la 91 de ani.

de Redactia Observator

la 04.10.2017 , 09:06

Hugh Marston Hefner, publicist și om de afaceri cunoscut ca fiind fondatorul imperiului Playboy Enterprises, a încetat din viaţă în urmă cu o săptămână, la vârsta de 91 de ani.

În ziua morţii, Playboy Entreprises a anunţat într-un comunicat că Hefner a murit din cauza naturale, în locuinţa sa. 

Ieri, însă, tabloidul Page Six a făcut o dezvăluire cutremurătoare! Potrivit certificatului de deces obţinut de jurnaliştii americani, fondatorul imperiului Playboy era infectat cu Escherichia Coli (E.coli), o bacterie extrem de priculoasă ce poate cauza infecţii serioase. 

Articolul continuă după reclamă

Mai multe, acelaşi document relevă că Hefner se lupta de şase zile cu o septicemie foarte violentă. Medicii au declarat că infecţia a fost rezistentă la antibiotice, Hefner intrând în şoc septic.

Părintele Playboy a fost incinerat, iar cenușa sa a fost înhumată în cimitirul Westwood Memorial Park din Los Angeles, chiar lângă Marilyn Monroe. Actrița a fost primul iepuraș Playboy care a apărut în primul număr al revistei, în luna decembrie a anului 1953.

În 2009, când Hefner a plătit 75.000 de dolari pentru locul de veci, acesta spunea că ocazia de a petrece eternitatea lângă Marilyn este prea dulce pentru a fi ratată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Un tabloid american a dezvăluit CAUZA MORŢII lui Hugh Hefner. Este HALUCINANT! Părintele Playboy era infectat cu o ...