Antena Meniu Search
x

Video Meghan Markle, acuzată de sora ei vitregă de răspândirea unor informaţii defăimătoare în interviul cu Oprah

Prinţul Harry şi Meghan vor fi audiați într-un proces civil în Statele Unite, după ce au fost dați în judecată. Samantha Markle, sora vitregă a ducesei de Sussex, a acuzat-o pe Meghan de răspândirea unor informaţii false şi de defăimare, după celebrul interviu acordat de cuplul regal prezentatoarei de televiziune Oprah în 2021. Ea solicită despăgubiri de 75.000 de dolari. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 09.02.2023, 08:29

Vezi și

Samantha Markle a dat-o în judecată pe Meghan pentru "defăimare şi informaţii false vătămătoare" după celebrul interviu acordat de cuplul princiar prezentatoarei de televiziune Oprah Winfrey în 2021. Reclamanta susţine că a fost defăimată atunci când Meghan "a declarat în mod fals şi cu rea intenţie" că ea a crescut ca "un copil singur la părinţi".

O acţiune deschisă în instanţă de Meghan pentru a opri depoziţiile în acest proces civil a fost respinsă de un judecător american. Depoziţia este o declaraţie formală de prezentare a dovezilor în Statele Unite, care trebuie făcută de un martor sau de o parte implicată în proces în faţa unui tribunal.

Meghan Markle, acuzată de sora ei de "defăimare şi informaţii false vătămătoare"

În acel interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey, Harry şi Meghan au vorbit despre familiile lor, despre viaţa la curtea regală şi despre sănătatea mintală. Sora vitregă a ducesei de Sussex susţine, într-o plângere depusă în instanţă în martie 2022, că Meghan a făcut "declaraţii care pot fi demonstrate că erau false şi cu rea intenţie" în faţa unui public internaţional.

Pe acelaşi subiect

În acel document, consultat de agenţia de presă PA News, Samantha Markle, care suferă de scleroză multiplă şi se deplasează într-un scaun cu rotile, afirmă că interviul a fost vizionat de aproximativ 50 de milioane de persoane din 17 ţări, potrivit Agerpres. Reclamanta afirmă că interviul "a răspândit informaţii false şi minciuni cu rea intenţie" şi a supus-o pe Samantha Markle la "umilinţe, ruşine şi ură la nivel mondial".

Ea mai spune că Meghan s-a folosit de "puternicele resurse ale operaţiunii de PR a familiei regale" pentru a răspândi "minciuni la scară mondială" despre Samantha Markle şi despre tatăl lor, Thomas Markle, în cadrul "unei campanii premeditate de distrugere a reputaţiei şi credibilităţii sale".

Samantha Markle afirmă că acea operaţiune a fost realizată "pentru a conserva şi a promova falsa poveste despre evoluţia lui Meghan 'de la sărăcie la regalitate'".

Acţiunea deschisă în instanţă de ducesa de Sussex pentru a opri audierile în acest proces a fost respinsă, marţi, de o judecătoare din Florida, Charlene Edwards Honeywell.

Potrivit The Times, judecătoarea americană a considerat că juraţilor din proces le revine sarcina de a decide dacă cele două surori vitrege au avut o relaţie "apropiată".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi reciclat până acum ambalaje prin sistemul garanţie - returnare?

Observator » Stiri externe » Meghan Markle, acuzată de sora ei vitregă de răspândirea unor informaţii defăimătoare în interviul cu Oprah