Antena Meniu Search
x

Meghan Markle, dată în judecată de sora sa vitregă. Ar fi mințit în interviul cu Oprah Winfrey, umilind-o

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor fi audiaţi în cadrul unui proces civil intentat în Statele Unite de sora vitregă a ducesei de Sussex, informează BBC, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 20:22

Vezi și

Samantha Markle a dat-o în judecată pe Meghan pentru "defăimare şi informaţii false vătămătoare" după celebrul interviu acordat de cuplul princiar prezentatoarei de televiziune Oprah Winfrey în 2021.

Reclamanta susţine că a fost defăimată atunci când Meghan "a declarat în mod fals şi cu rea intenţie" că ea a crescut ca "un copil singur la părinţi".

O acţiune deschisă în instanţă de Meghan pentru a opri depoziţiile în acest proces civil a fost respinsă de un judecător american. Depoziţia este o declaraţie formală de prezentare a dovezilor în Statele Unite, care trebuie făcută de un martor sau de o parte implicată în proces în faţa unui tribunal.

În acel interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey, Harry şi Meghan au vorbit despre familiile lor, despre viaţa la curtea regală şi despre sănătatea mintală. Sora vitregă a ducesei de Sussex susţine, într-o plângere depusă în instanţă în martie 2022, că Meghan a făcut "declaraţii care pot fi demonstrate că erau false şi cu rea intenţie" în faţa unui public internaţional.

Pe acelaşi subiect

În acel document, consultat de agenţia de presă PA News, Samantha Markle, care suferă de scleroză multiplă şi se deplasează într-un scaun cu rotile, afirmă că interviul a fost vizionat de aproximativ 50 de milioane de persoane din 17 ţări.

Meghan Markle, dată în judecată de sora ei vitregă

Reclamanta afirmă că interviul "a răspândit informaţii false şi minciuni cu rea intenţie" şi a supus-o pe Samantha Markle la "umilinţe, ruşine şi ură la nivel mondial". Ea mai spune că Meghan s-a folosit de "puternicele resurse ale operaţiunii de PR a familiei regale" pentru a răspândi "minciuni la scară mondială" despre Samantha Markle şi despre tatăl lor, Thomas Markle, în cadrul "unei campanii premeditate de distrugere a reputaţiei şi credibilităţii sale".

Samantha Markle afirmă că acea operaţiune a fost realizată "pentru a conserva şi a promova falsa poveste despre evoluţia lui Meghan 'de la sărăcie la regalitate". Acţiunea deschisă în instanţă de ducesa de Sussex pentru a opri audierile în acest proces a fost respinsă, marţi, de o judecătoare din Florida, Charlene Edwards Honeywell.

Potrivit The Times, judecătoarea americană a considerat că juraţilor din proces le revine sarcina de a decide dacă cele două surori vitrege au avut o relaţie "apropiată".

Procesul pentru defăimare intervine la puţin timp după ce prinţul Harry și-a publicat autobiografia, "Spare", în luna ianuarie, şi după ce cuplul Harry-Meghan a apărut într-un serial difuzat de Netflix la sfârşitul anului trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Meghan Markle, dată în judecată de sora sa vitregă. Ar fi mințit în interviul cu Oprah Winfrey, umilind-o