Antena Meniu Search
x

Video Harry şi Meghan, excluşi din balcon la Jubileul Reginei. Suverana de 96 de ani a luat decizia "după o atentă analiză"

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan, precum şi unchiul lor, prinţul Andrew, vor lipsi de la reuniunea familiei regale în balconul Palatului Buckingham, cu prilejul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

de Redactia Observator

la 07.05.2022, 08:55

Vezi și

Jubileul, aniversarea a 70 de ani de domnie, va fi sărbătorit la 2 iunie, odată cu ziua de naştere oficială a suveranei. Prin tradiţie, în acea zi, familia regală iese în balcon pentru a saluta publicul. 

Harry şi Meghan, excluşi din balcon la Jubileul Reginei

Regina a hotărât ca, în acest an, să apară în balcon doar "membrii activi" ai familiei regale. 

Această decizie a fost luată de suverana în vârstă de 96 de ani "după o atentă analiză", a indicat purtătorul de cuvânt al palatului vineri, punând capăt speculaţiilor privind prezenţa sau nu la balcon a cuplului exilat în California, precum şi a fiului Reginei, implicat în scandalul Epstein. 

Pe acelaşi subiect

"După o atentă analiză, regina a decis ca tradiţionala apariţie la balcon pentru salutul regimentelor armatei britanice Trooping the Colour la 2 iunie va fi anul acesta limitată Majestăţii Sale şi membrilor familiei regale care efectuează angajamente publice oficiale în numele reginei", a indicat purtătorul de cuvânt al palatului.  

Jubileul de Platină care marchează 70 de ani de domnie a Reginei Elizabeth a II-a

Patru zile de festivităţi, aşteptate cu bucurie de britanici, sunt planificate în perioada 2-5 iunie pentru Jubileul de Platină care marchează 70 de ani de domnie a Reginei Elizabeth a II-a, în vârstă de 96 de ani. Vor începe cu „Trooping the Colour”, parada care sărbătoreşte oficial ziua de naştere a suveranei în fiecare an. În total, 18 membri ai familiei regale, printre care prinţul moştenitor Charles şi soţia sa Camilla, precum şi fiul său William, soţia sa Kate şi cei trei copii ai lor, sunt aşteptaţi pe balcon în timpul acestei mari parade militare.

Deşi nu este un membru activ al monarhiei, soţul Prinţesei Anne, singura fiică a reginei, va fi şi el acolo, pentru „sprijinul” oferit soţiei sale în timpul angajamentelor sale, potrivit Palatului Buckingham.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Harry şi Meghan, excluşi din balcon la Jubileul Reginei. Suverana de 96 de ani a luat decizia "după o atentă analiză"