Antena Meniu Search
x

Prinţul Harry, acuzat că intenţionează să distrugă monarhia Marii Britanii

Biograful familiei regale, Angela Levin, susţine că Prinţul Harry vrea să distrugă monarhia şi familia regală a Marii Britanii, după apariţia unor speculaţii cu privire la faptul că acesta, împreună cu soţia sa, Meghan, vor lipsi de la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a pentru a merge să joace polo.

de Redactia Observator

la 06.05.2022, 14:58

Prinţul Harry, Meghan Markle şi Regina Elisabeta a II-a
Prinţul Harry, Meghan Markle şi Regina Elisabeta a II-a - Getty Images

Într-un interviu televizat oferit postului GB News, biograful a afirmat că Prinţul Harry va rata celebrarea Jubileul de Platină al Reginei, din data de 3 iunie, pentru a rămâne în California cu ocazia unui meci de polo. În momentul de faţă, Prinţul Harry locuieşte alături de Meghan şi cei doi copii, Archie şi Lilibet, într-un conac de 14 milioane de dolari, în Montecito, SUA.

Relaţia Prinţului cu Regina Elisabeta a II-a, aspru criticată

Complotează şi încearcă să distrugă întreaga monarhie. Pretinde că vrea să aibă grijă de Regină, însă nu este niciodată acolo”, a relatat Levin. Aceasta a povestit că Prinţul ar fi stat doar „10-15 minute” la ultima sa întâlnire cu Maiestatea Sa, în ciuda celor mai recente probleme de sănătate ale acesteia. Relaţia dintre Harry şi restul familiei s-ar fi răcit de asemenea îngrijorător încă de la interviul acordat în emisiunea lui Oprah Winfrey, în primăvara anului 2021. Interviu în care atât Harry, cât şi Ducesa de Sussex, au criticat Casa Regală şi relaţiile tensionate dintre membrii ei.

Ducele şi Ducesa de Sussex nu au confirmat încă prezenţa la evenimentul din 3 iunie. Tom Bower, scriitor al familie regale, a explicat publicaţiei Mail Online că Prinţul Harry şi Meghan „doresc o prezenţă constantă în presă care să le asigure atât statut, cât şi venit”, ceea ce justifică întârzierea unui răspuns concret. Conform tradiţiei, cei doi nu ar putea fi prezenţi la balconul Palatului Buckingham datorită faptului că au părăsit familia regală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Prinţul Harry, acuzat că intenţionează să distrugă monarhia Marii Britanii