Antena Meniu Search
x

Hotelierii din Rio de Janeiro fac ultimele pregatiri

La Rio de Janeiro se fac pregatiri intense pentru cele doua mari evenimente pe care le va gazdui, in urmatorii ani, orasul: Campionatul Mondial de Fotbal, anul viitor, si Jocurile Olimpice, in 2016.

Vezi și

Rio de Janeiro ar ramane o destinatie de vis pentru multi locuitori ai planetei, chiar daca nu ar organiza Olimpiada si mai multe meciuri ale Cupei Mondiale la fotbal. Doar faimoasa plaja de la Copacabana atrage multimi de turisti din toata lumea, fara sa fie nevoie de alte stimulente. Asa ca orasul beneficiaza, deja, de un numar impresionant de hoteluri de toate categoriile. Dar specialistii au calculat ca nu sunt totusi destule pentru a-i primi pe amatorii de sport care vor debarca la Rio pentru cele doua mari evenimente. Pana la Jocurile Olimpice din 2016, se prevede ca vor fi construite inca 20.000 de camere de hotel. Mai ramane sa li se asigure ocuparea si dupa incheierea Jocurilor, dar hotelierii sunt optimisti.

Cateva vechi hoteluri de prestigiu din Rio au fost, deja, renovate. Dar comerciantii promit ca si oaspetii cu buget mai modest isi vor gasi locul in viitoarele spatii de cazare. Orasul este, deja, cea mai importanta destinatie turistica din Brazilia. Mai ramane de rezolvat problema delicventilor care isi aleg, adesea, victimele din randul turistilor straini. Dar, in aceasta privinta, nu hotelierii sunt cei care trebuie sa ia masuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Hotelierii din Rio de Janeiro fac ultimele pregatiri