Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Hotelul care oferă "cel mai adânc somn din lume". E situat la 419 metri sub pământ şi doar drumul până acolo durează două ore

Un hotel se laudă că oferă turiştilor "cel mai adânc somn din lume". Nici nu e foarte greu ţinând cont că hotelul se află la 419 metri...sub pământ.

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 16:53

Hotelul care oferă "cel mai adânc somn din lume". E situat la 419 metri sub pământ şi doar drumul până acolo durează două ore
- Captura YouTube

Un hotel din Ţara Galilor denumit, cum altfel decât Deep Sleep, le promite turiştilor o experienţă de neuitat. Reprezentanţii hotelului spun că oaspeţii lor au parte de "cel mai adânc somn din lume". Hotelul se află sub pământ, la aproximativ 419 metri sub nivelul mării.

Drumul până la hotel, o experienţă în sine

Doar să ajungi până acolo e o experienţă în sine, notează Mirror. Fiind situat într-o veche mină de sub munţii Snowdonia, pentru a ajunge acolo turiştii trebuie să facă faţă unei drumeţii pe munte plină de provocări şi pericole, să traverseze râpe cu ajutorul tirolienilor şi să treacă prin caverne pline cu apă.

Articolul continuă după reclamă

Drumul până la hotel, prin tot acest "parc de distracţii" natural, durează două ore. Asta dacă turiştii sunt obişnuiţi cu drumeţiile pe munte. Dacă nu, călătoria se poate întinde şi mai mult. O dată ajunşi la hotel, turiştii se pot bucura de linişte şi odihnă. Temperatura e constant la 10 grade Celsius, iar liniştea profundă oferă condiţiile ideale pentru un somn lung.

După o noapte petrecută aici, turiştii sunt treziţi la ora 08:00 dimineaţa, le este oferit micul dejun, iar ghizii îi conduc înapoi la suprafaţă. Costul unei camere, pentru două persoane, este de 445 de euro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Hotelul care oferă "cel mai adânc somn din lume". E situat la 419 metri sub pământ şi doar drumul până acolo durează două ore