Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Hoţii români au muncit de Crăciun şi au furat bijuterii de 250.000CHF, în Geneva

O bandă de hoţi români a muncit din greu în ziua de Crăciun, timp de câteva ore, pentru o spargere la o bijuterie din Geneva şi au furat bijuterii de 250.000 de franci.

de Alin Tarnovschi

la 10.01.2020 , 11:07

Hoţi români prinşi în Geneva, după ce au furat bijuterii de 250.000CHF Hoţi români prinşi după ce au furat bijuterii de 250.000CHF în Geneva - Profimedia Images / Ilustraţie

O bandă de hoţi români a muncit din greu în ziua de Crăciun, timp de câteva ore, pentru o spargere la o bijuterie din Geneva şi au furat bijuterii de 250.000 CHF.

Totul s-a întâmplat pe 25 decembrie 2019, în ziua de Crăciun, la o bijuterie de pe strada Chantepoulet din Geneva (Elveţia).

Hoţii români au muncit o zi întreagă pentru a-şi pune în aplicare planul de a jefui bijuteria.

Articolul continuă după reclamă

Au fost surprinşi de camerele de supraveghere din zonă în timp ce intrau într-un spaţiu gol, aflat la închiriere, situat chiar lângă bijuterie, la ora 06.30.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, aceştia au acoperit ferestrele pentru ca oamenii de pe stradă să nu vadă în interior şi s-au apucat de treabă.

Cu ajutorul unor ciocane şi altor scule, românii au făcut o gaură în peretele dintre spaţiul în care se aflau şi bijuterie şi astfel au reuşit să pătrundă în interior, notează 20min.ch.

Alarma a fost dată în jurul orei 19.00, iar la faţa locului au ajuns în scurt timp mai multe echipaje ale unei firme de pază, dar şi ale Poliţiei.

Doi dintre hoţi au fost prinşi în flagrant, însă restul au reuşit să scape.

Din nefericire pentru patronul bijuteriei, hoţii care au scăpat au reuşit să fugă şi cu prada: bijuterii în valoare de 250.000 de franci elveţieni (aproximativ 231.000 de euro).

Poliţiştii au anunţat că au deschis o anchetă şi vor continua cercetările pentru prinderea tuturor celor implicaţi în spargere, dar şi pentru recuperarea bijuteriilor.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Hoţii români au muncit de Crăciun şi au furat bijuterii de 250.000CHF, în Geneva