Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mamă cercetată pentru că şi-a salvat copiii dintr-un incendiu, în locul pozelor cu liderii din Coreea de Nord

O mamă este cercetată şi riscă să ajungă la închisoare, după ce şi-a salvat copiii dintr-un incendiu, însă nu a salvat pozele liderilor din Coreea de Nord.

de Alin Tarnovschi

la 10.01.2020 , 09:47

Mamă cercetată după ce şi-a salvat copiii în Coreea de Nord Mama este cercetată pentru că şi-a salvat copiii, însă nu a luat şi pozele liderilor din Coreea de Nord - dailynk.com

O mamă este cercetată şi riscă să ajungă la închisoare, după ce şi-a salvat copiii dintr-un incendiu, însă nu a salvat pozele liderilor din Coreea de Nord.

Totul s-a întâmplat pe 30 decembrie 2019, în regiunea Onsŏng din provincia Hamgyong de Nord, Coreea de Nord, situată în apropierea graniței cu China.

Casa în care locuiau două familii a luat foc, iar copiii se aflau în interior, în timp ce părinţii erau afară.

Articolul continuă după reclamă

Mamele copiilor au fugit înapoi în casă şi şi-au salvat copiii atunci când au văzut fumul gros care ieşea din acoperiş.

Pe acelaşi subiect

Ambele femei au reuşit să îşi salveze copiii din incendiu, însă una dintre ele nu a reuşit să salveze şi fotografiile cu Kim Il Sung şi Kim Jong Il, liderii din Coreea de Nord.

Potrivit jurnaliştilor Dailynk.com, mama care şi-a salvat copiii, însă nu a salvat pozele liderilor nord-coreeni este în prezent cercetată de autorităţi şi a fost despărţită de copii după incendiu.

Conform tradiţiei din Coree de Nord, cei care salvează fotografiile familiei Kim din incendii sunt consideraţi eroi, în timp ce aceia care nu reuşesc să le salveze sunt cercetaţi de autorităţi.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Mamă cercetată pentru că şi-a salvat copiii dintr-un incendiu, în locul pozelor cu liderii din Coreea de Nord