Antena Meniu Search
x

Adio sâni și coapse operate! Mâinile se transformă

Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a unei femei. Şi nu arată doar cât de îngrijită este doamna în cauză. Specialiştii spun că sunt şi cel mai fidel. barometru al vârstei. Din fericire, peste Ocean, au apărut intervenţii de înfrumuseţare care vizează şi această parte a corpului. Medicii spun că sunt asaltaţi de cereri, mai ales din partea viitoarelor mirese.

Vezi și

Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a unei femei. Şi nu arată doar cât de îngrijită este doamna în cauză. Specialiştii spun că sunt şi cel mai fidel. barometru al vârstei. Din fericire, peste Ocean, au apărut intervenţii de înfrumuseţare care vizează şi această parte a corpului. Medicii spun că sunt asaltaţi de cereri, mai ales din partea viitoarelor mirese 

Anii trecuţi, mai multe fotografii în care Madonna apărea fără obişnuitele mănuşi, în public, şocau presa internaţională. Lăudată pentru formele perfecte, în ciuda vârstei, vedeta a fost trădată. de mâini. Venele proeminente şi pielea pătată par, într-adevăr, ale unei femei ce se apropie de 60 de ani. Iar medicii spun că tot mai multe femei se declară nemulţumite de acest lucru.

Acum există şi soluţii. Esteticianul John Borkowski spune că, în ultimul an, a operat sute de femei. Majoritatea. viitoare mirese. Pentru unele a fost prima nuntă, pentru altele. nunta de argint sau reînnoirea jurămintelor. Şi toate au vrut să aibă mâini perfecte ca să se laude cu inelul de logodnă.

Mâinile sunt expuse radiaţiilor solare mult mai des decât alte părţi ale corpului, spun medicii iar "pagubele" sunt mult mai mari pentru că, spre deosebire de faţă, pe mâini nu ne putem machia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Adio sâni și coapse operate! Mâinile se transformă