Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ieri a fost Boxing Day, în Marea Britanie

Doar în prima zi de crăciun şi-au luat liber clienţii marilor magazine. După vânătoarea cadoului perfect, ieri a început febra reducerilor. În Marea Britanie şi de cealaltă parte a Atlanticului ieri a fost Boxing Day

de Redactia Observator

la 27.12.2014 , 08:53

Doar în prima zi de crăciun şi-au luat liber clienţii marilor magazine. După vânătoarea cadoului perfect, ieri a început febra reducerilor. În Marea Britanie şi de cealaltă parte a Atlanticului ieri a fost Boxing Day. 

Sute de mii de britanici au stat ore întregi la coadă, în frig, în faţa marilor magazine ca să pună mâna pe produsele aflate în promoţie. Lupta a început de îndată ce s-au deschis uşile centrelor comerciale.

Centrul comercial Bullring din Birmingham estimează că 200.000 de clienţi îi vor trece pragul. Puteţi vedea cât de aglomerat este acum. Aici a început totul, de dimineaţă, la prima oră. Favorite au fost poşetele. Şi bijuteriile. La ce preţuri erau afişate în vitrine, puţini clienţi s-au mulţumit doar cu privitul.

Vezi și

Nici aşteptarea la coadă n-a mai fost la fel de grea ca-n anii trecuţi. Multe malluri au angajat orchestre care le-au cântat colinde clienţilor.

Când este aşa de mare aglomeraţie, clienţii de sezon vă vor spune că aveţi nevoie de o strategie pentru a lua reducerile de la început şi aveţi nevoie de un plan de acţiune.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Ieri a fost Boxing Day, în Marea Britanie