Antena Meniu Search
x

Imaginea care spune o poveste. Un bebeluş din Kiev, scos de sub dărâmături şi purtat pe braţe de un soldat ucrainean

Fotografii tulburătoare au scos la iveală oroarea invaziei Ucrainei ordonată de către Vladimir Putin. O imagine surprinsă la scurt timp după bombardamente arată un copil salvat de un soldat ucrainean de la locul unui atac brutal care a avut loc lângă Kiev.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 05.03.2022, 13:07

Bebeluş salvat de sub dărâmături
Bebeluş salvat de sub dărâmături - Twitter Bebeluş salvat de sub dărâmături

Imaginile sfâșietoare au fost surprinse la Irpin, cartier situat la periferia capitalei asediate, acolo unde au fost confirmate pagube importante aduse zonelor civile puternic populate, cu mormane de moloz și mașini arse surprinse în depărtare, scrie Daily Mail.

Un soldat ucrainean a fost fotografiat salvând un copil mic dintr-o zonă complet devastat, în timp ce alte fotografii au arătat o femeie îngrozită trecând pe lângă o casă în flăcări după ce Irpin a fost lovit de forțele Kremlinului. În altă parte, scene de distrugere au fost văzute vineri în orașul din nord-vestul Jytomyr, după ce acesta a fost lovit de bombardamente care au lăsat o clădire de școală complet distrusă.

Ucraina, în a zecea zi de război

Rusia susține că a deschis coridoare umanitare pentru a permite civililor să părăsească portul strategic Mariupol, în sud-estul țării, și Volnovakha, în estul țării, timp de cinci ore, între orele 10:00 și 15:00.. Nu a existat nicio confirmare imediată din partea forțelor ucrainene.

Guvernul ucrainean susține că Rusia a pierdut acum aproximativ 9.200 de oameni în lupte, împreună cu sute de tancuri, aproape o mie de vehicule blindate și zeci de elicoptere și avioane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Imaginea care spune o poveste. Un bebeluş din Kiev, scos de sub dărâmături şi purtat pe braţe de un soldat ucrainean