Antena Meniu Search
x

Video Imagini cutremurătoare la graniţa Mexic - SUA. Un bebeluş de un an, abandonat de un bărbat, este salvat de vameşii americani

Imagini tulburătoare la frontiera dintre SUA şi Mexic. Un bebeluş este abandonat pe asfalt, lângă gardul de la graniţă, dar este salvat de doi vameşi americani, potrivit Daily Mail.

de Redactia Observator

la 27.03.2023, 14:55

Vezi și

Camerele de supraveghere de la graniţa Mexic – SUA au surprins momentul tulburător în care un bărbat abandonează un copil de doar un an, pe asfalt, lângă gardul de peste patru metri înălţime, care desparte cele două state. 

Bărbatul, despre care se crede că face parte dintr-o reţea de trafic de persoane, traversează râul, lasă copilul pe asfalt, apoi se întoarce înotând în Mexic. Băieţelul se sperie şi începe să alerge în preajma apei. 

În mometele imediat următoare, pe imagini se vede maşina vameşilor americani care se apropie de locul în care a fost abandonat copilul originar din Guatemala. Din fericire, micuţul a fost salvat datorită intervenţiei rapide a ofiţerilor.

“Un băiat de doar un an, din Guatemala, a fost abandonat pe malul râului Colorado, după ce un Traficant de persoane l-a lăsat lângă gard. Datorită intervenţiei rapide a ofiţerilor noştri, o tragedie a fost evitată”, a scris pe Twitter şeful poliţiei de frontier SUA. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Imagini cutremurătoare la graniţa Mexic - SUA. Un bebeluş de un an, abandonat de un bărbat, este salvat de vameşii americani