Antena Meniu Search
x

Un soldat nord-coreean a fost împuşcat chiar de către colegii săi, în timp ce încerca să fugă. Imaginile dramatice fac înconjurul planetei

Militarul a fost împuşcat chiar de camarazii săi, la începutul săptămânii trecute, în timp ce a încercat să treacă graniţa în Coreea de Sud.

Vezi și

Imagini dramatice, cu dezertarea unui soldat nord-coreean, fac înconjurul planetei. Militarul a fost împuşcat chiar de camarazii săi, la începutul săptămânii trecute, în timp ce a încercat să treacă graniţa în Coreea de Sud. A fugit cu o maşină, iar când şi-au dat seama ce se întâmplă, soldaţii nord-coreeni au pornit pe urmele sale.

Ajunşi la doar câţiva metri distanţă de militarul dezertor, au deschis focul în direcţia lui. Tânărul a fost grav rănit, dar soldaţii sud-coreeni au reuşit să-l salveze. Medicii care l-au operat au anunţat că starea lui de sănătate este bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un soldat nord-coreean a fost împuşcat chiar de către colegii săi, în timp ce încerca să fugă. Imaginile dramatice fac înconjurul planetei