Antena Meniu Search
x

Imagini care îţi taie respiraţia: NINSOARE în deşertul Sahara, PRIMA în ultimii 40 de ani! (VIDEO)

Un fotograf amator a surprins imagini extrem de rare şi foarte frumoase, cu prima ninsoare căzută în deşertul Sahara, în ultimii 40 de ani.

Un fotograf amator a surprins imagini extrem de rare şi foarte frumoase, cu prima ninsoare căzută în deşertul Sahara, în ultimii 40 de ani.

Karim Bouchetata a fotografiat scenele uluitoare luni dimineaţă, în apropiere de satul algerian Ain Sefra, din Munţii Atlas, la extremitatea nordică a Saharei.

Ultima ninsoare înregistrată aici a fost în 1979, când precipitaţiile surprinzătoare au ţinut cel puţin jumătate de oră şi au blocat traficul, relatează sunshinecoastdaily.com.au.

Ain Sefra este o aşezare fondată în anul 1881, ca o garnizoană franceză cunoscută sub numele de "Poarta Deşertului". Pe timpul verii, temeperaturile diurne depăşesc frecvent 45 de grade Celsius, iar pe timpul iernii, cea mai joasă temperatură înregistrată aici a fost de -10 grade Celsius.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » Imagini care îţi taie respiraţia: NINSOARE în deşertul Sahara, PRIMA în ultimii 40 de ani! (VIDEO)