Meniu
Search
x

Un pilot a decedat, la 28 de ani, în timp ce se antrena pentru un salt de record mondial cu motocicleta. Momentul a fost filmat - VIDEO

Pilotul Alex Harvill a decedat, joi, la 28 de ani, în timp ce se antrena pentru un salt de record mondial cu motocicleta, au declarat oficiali din statul american Washington, informează CNN, citat de news.ro.

De Redactia Observator la 18.06.2021, 12:38

Harvill, care locuia la Ephrata, Washington, spera să bată recordul unui salt de 351 de picioare (107 metri), potrivit Moses Lake Airshow, unde încercarea sa a fost programată joi.

Videoclipul saltului de antrenament de la Aeroportul Internaţional Grant County, postat pe reţelele de socializare, a arătat că motocicleta lui Harvill a lovit marginea superioară a malului de pământ folosit drept rampă de aterizare, iar Harvill a fost aruncat de pe motocicletă.

El încerca să bată recordul stabilit de australianul Robbie Maddison, la 29 martie 2008, potrivit Guinness World Records. Harvill a stabilit şi el un record mondial Guinness, cu un salt (între două rampe de pământ) de 297 de picioare (90,5 metri), în 2013.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un pilot a decedat, la 28 de ani, în timp ce se antrena pentru un salt de record mondial cu motocicleta. Momentul a fost filmat - VIDEO