Antena Meniu Search
x

Video Imagini ireale surprinse în Ucraina. O femeie, prinsă în mijlocul bombardamentului ruşilor: două bombe au căzut la câţiva metri de ea

Imagini incredibile vin din Ucraina. Cadrele filmate de camere de supraveghere arată viaţa de coşmar a civililor din oraşele bombardate.

de Redactia Observator

la 18.04.2022, 13:42

Vezi și

Este şi cazul acestei femei din Harkov care a scăpat miraculos cu viaţă după ce rachetele ruseşti au lovit chiar lângă ea. Vă atenţionăm că urmează scene cu un mare impact emoţional. Filmarea ar fi fost făcută ieri dimineaţă. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum femeia, care se întorcea, cel mai probabil, de la cumpărături, traversează o stradă pustie. Când mai are puţin până la trotuar, în spatele ei, la doar câţiva metri distanţă, explodează o bombă.

Apoi, la fel de aproape, urmează încă o explozie. Femeia se prăbuşeşte la pământ, învăluită într-un nor de praf. Imaginile au fost postate pe Twitter de o organizaţie guvernamentală ucraineană şi au devenit virale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Imagini ireale surprinse în Ucraina. O femeie, prinsă în mijlocul bombardamentului ruşilor: două bombe au căzut la câţiva metri de ea