Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini șocante! Extremiștii din Statul Islamic AU ARS DE VIU un pilot iordanian!

Reţeaua teroristă Stat Islamic în Irak şi Siria a difuzat, marţi, o înregistrare video în care prezintă executarea prin incediere a pilotului militar iordanian Maaz al-Kassasbeh

de Redactia Observator

la 03.02.2015 , 21:20

Reţeaua teroristă Stat Islamic în Irak şi Siria a difuzat, marţi, o înregistrare video în care prezintă executarea prin incediere a pilotului militar iordanian Maaz al-Kassasbeh. 

Organizaţia teroristă sunnită Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria) a prezentat o înregistrare video în care un bărbat apare închis într-o cuşcă, după care este incendiat.

Grupul terorist susţine că ostaticul executat este Maaz al-Kassasbeh, pilotul militar iordanian capturat după prăbuşirea avionului de vânătoare F-16 în Siria pe 24 decembrie 2014.

Articolul continuă după reclamă

Guvernul Iordaniei a confirmat asasinarea pilotului militar, precizând că execuţia extrajudiciară a avut loc pe 3 ianuarie.

Gruparea teroristă Stat Islamic în Irak şi Siria ceruse eliberarea islamistei Sajida al-Rishawi, condamnată la moarte şi închisă în Iordania pentru participare la un val de atentate în 2005. Iordania acceptase eliberarea islamistei în schimbul pilotului, dar ceruse dovezi că militarul era în viaţă, relatează Mediafax.

Citește și Atentat în Nigeria: O fetiță de 10 ani s-a detonat într-o piață, cel puțin 19 morți

                 Teroriştii din Statul Islamic l-au decapitat pe ziaristul japonez

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi s-a cerut vreodată şpagă în spitale?
Observator » Ştiri externe » Imagini șocante! Extremiștii din Statul Islamic AU ARS DE VIU un pilot iordanian!