Antena Meniu Search
x

Imagini sfâşietoare: o pisică al cărei stăpân a murit refuză cu încăpăţânare să plece de pe mormântul lui

O scenă sfâşietoare a fost filmată la o înmormântare. O pisică al cărei stăpân a murit nu a vrut să plece de pe mormântul bărbatului, spre surprinderea tuturor.

- Captura Youtube / ViralHog

O scenă sfâşietoare a fost filmată la o înmormântare. O pisică al cărei stăpân a murit nu a vrut să plece de pe mormântul bărbatului, spre surprinderea celor prezenţi.

Imaginile au fost filmate în Malaezia, la înmormântarea unui bărbat. Potrivit martorilor la final a apărut o pisică albă, care s-a urcat pe mormânt şi părea că vrea să dea pământul la o parte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După încheierea ceremoniei, felina a refuzat să plece. Unul dintre cei prezenţi spune că a găsit pisica pe mormântul stăpânului şi după câteva zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Imagini sfâşietoare: o pisică al cărei stăpân a murit refuză cu încăpăţânare să plece de pe mormântul lui